Beykoz 7/24 noktasal su kaçağı tespiti

Beykoz 7/24 noktasal su kaçağı tespiti

Beykoz Su Kaçağı Tespiti: Su Kaçaklarının Nedenleri ve Çözümleri

Evinizde su kaçağı olup olmadığını anlamak bazen kolay, bazen ise oldukça zordur. Soğuk veya sıcak su hatlarının hangisinde sorun olduğunu belirlemek bile zaman alabilir. Soğuk hatta kaçak varsa, su saatinin dönüp dönmediğini gözlemleyebilirsiniz. Beykoz su kaçağı tespiti için firmamızı hemen arayabilirsiniz.

Beykoz Su Kaçak bulma

Beykoz Su Kaçağı Tespiti Hizmetleri

Beykoz su kaçak tespiti hizmetlerini cihazla profesyonel olarak sunmaktayız. Su kaçağı nasıl tespit edilir veya su kaçağı olduğunu nasıl anlarız? Alt kattan tavandan su akıyorsa, tavanda veya duvarda nemlenme devamlı söz konusuysa konutta su kaçağı vardır. Sıcak su kaçağı durumu var ise, Beykoz veya çevresinde oturuyorsanız, hiç tasalanmanıza gerek yok. Beykoz su kaçağı tespiti ekibimiz haftanın 7 günü Beykoz ve çevresinde sizlere hizmet vermektedir.

Su Kaçağının Önlenmesi İçin Ne Yapılmalıdır?

Su kaçağının önlenmesi için öncelikle Beykoz su kaçağı tespiti için aramanız yeterlidir. Su tesisatçısı, sızıntıyı tespit ettiği takdirde kırılacak fayans sayısına, sökülecek parke sayısına göre bir fiyat çıkaracaktır. Bu kontrol sayesinde evinizi korumanın yanı sıra cebinizi de korumuş olursunuz. Ansızın su kaçakları olmayacağı için evinizden huzurla ayrılıp huzurla dönebilirsiniz.

Alt Kattaki Komşunuza Su mu Damlıyor?

Alt kattaki komşunuza su damlıyorsa, endişelenmenize gerek yok. Bizi arayın ve bir servis isteyin. Ekibimiz, su kaçağını noktasal olarak bilgisayarlı cihaz yardımıyla kolayca ve kesin olarak tespit eder. Su kaçağını bulduktan sonra sadece bir veya iki seramik kırarak onarım yaparak hizmetinize sunuyoruz. Sıradan tesisatçılar, tesisatı komple değiştirmek veya birden fazla yeri kırmak gibi tavsiyelerde bulunabilir. Ancak bu tür işlemler zaman, tadilat ve ekonomik olarak ciddi kayıplar yaşatabilir. Böyle bir durumda kesinlikle profesyonel bir firmadan yardım almalısınız. Beykoz su kaçağı tespiti yapmak bizim işimiz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Su Faturası Normalin Üzerinde mi?

Evinizde veya iş yerinizde normalden fazla su faturası geliyorsa, su kaçağı olabilir. Su kaçağı klozet rezervuarından, altyapınızdaki tesisattan veya su sayacınızın bozuk olmasından kaynaklanabilir. Bu tür sorunlar için profesyonel bir tesisat firmasından yardım almalısınız. Biz, su kaçağını akustik dinleme cihazı veya termal kamera yardımıyla kesin olarak tespit ediyoruz ve yanlış bir kırımda zararı karşılıyoruz. Tespitten sonra tamirini yapıyoruz.

Banyonuzun Tavanında Siyahlaşma Var mı?

Banyonuzun, tuvaletinizin veya evinizin herhangi bir noktasının tavanında yeşillenme veya kararma olabilir. Bu durum kesin olarak su kaçağı anlamına gelmez. Üst kattaki komşunuzun seramiklerinde açılma olabilir. Bu durum genelde banyo ve tuvaletlerde görülür. Temizlik açısından sürekli kimyasal deterjanlar kullanıldığı için fayans araları açılır ve her yıkama veya duş alma sırasında alt kata su kaçağı olabilir. Eğer böyle bir durum yoksa su sızıntısı ya giderlerden ya da su tesisatından kaynaklanabilir.